Dunstan Babytaal

Je baby verstaan vanaf de eerste dag, dat kan volgens de Dunstan Babytaal methode. Dunstan Babytaal leert je om precies te begrijpen wat je baby jou vertelt. Als ouder zal je in staat zijn om de geluiden en huiltjes van je baby juist te interpreteren  en snel- en effectief op zijn of haar behoeften in te gaan.

Iedere pasgeboren baby communiceert vanaf de geboorte tot 3 maanden oud met 5 hele specifieke geluiden die ieder een heel eigen specifieke betekenis hebben. Honger, moe zijn, boertje dat dwars zit, buikkramp en ongemak. Deze zijn gebaseerd op reflexen en daardoor universeel voor alle baby’s in de eerste 3 maanden van hun leven. Zo leer je herkennen en weet je wat jouw baby nodig heeft vanaf dag één.

De geluiden zijn onafhankelijk van de taal die de ouders spreken, het is niet aangeleerd. Het is een natuurlijke manier van iedere baby om zijn of haar lichamelijke behoeften duidelijk te maken.

Begrijp wat je kindje je vertelt met als resultaat; Je kindje huilt minder, drinkt beter en slaapt beter en………jullie dus ook!!