Jaaroverzicht

Jaaroverzicht 2023

Het jaar 2023 loopt weer ten einde, tijd voor het jaaroverzicht van Kraamzorg-Lian.

Wat ben ik trots en dankbaar dat er zoveel a.s. mama’s en papa’s Kraamzorg-Lian weten te vinden.

In 2023 heb ik 21 jonge gezinnen mogen begeleiden om een goede start te maken met hun baby. Dit jaar hadden de jongens de overhand, maar liefst 12 jongens en 9 meisjes. 3x mocht ik getuige zijn van hun geboorte.

2023 sluit ik af met een mooi diploma in the pocket! Na 2 jaar zwoegen, mag ik me Geboorte Trauma Coach noemen. Hiermee hoop ik nog meer voor jullie te kunnen betekenen. Houd mijn pagina in de gaten, binnenkort zal ik jullie hierover verder informeren.

Kraamzorg Lian is en blijft in beweging. Een beroep uit oefenen waar je passie ligt, als beloning de waardering van jullie als ouders, dat is waar ik energie van krijg. Want Kraamzorg-Lian staat voor kraamzorg met een persoonlijk Touch.

Bij deze terugblik op 2023 wil ik iedereen die gekozen heeft voor Kraamzorg-Lian een mooi liefdevol gezond en gelukkig 2024 wensen.

Liefs Lian

 

Jaaroverzicht 2022

Graag wil ik jullie meenemen in het jaaroverzicht 2022 van Kraamzorg-Lian…

Eindelijk weer een jaar zonder Covid-regels! Eindelijk weer kraambezoek mogen ontvangen, eindelijk weer samen beschuit met muisjes eten, eindelijk alle Covid-regels los.

Als Kraamzorg-Lian, kan ik op 2022 terug kijken als een mooi jaar. Kraamzorg-Lian heeft in 2022 maar liefst 24 baby’s welkom mogen heten, waarvan 3 tweelingen! 9 baby girls en 15 baby boys, samen met hun papa’s en mama’s, heb ik de eerste week van hun leven mogen begeleiden en verwennen met mijn professionele en persoonlijke touch.

Een beroep uitoefenen waar je zelf enorm van geniet is erg mooi. Dat mijn inzet door de jonge ouders enorm gewaardeerd wordt blijkt uit de hoge cijfers op mijn evaluatieformulier en is te lezen in mijn gastenboek.

Voor Kraamzorg-Lian was 2022 een mooi jaar en ik hoop in 2023 weer veel nieuwe baby’s welkom te mogen heten.

Ook via deze weg, wil ik nogmaals de jonge ouders bedanken voor hun vertrouwen in Kraamzorg-Lian.

Ik wens jullie heel veel geluk met jullie gezin en een goed gezond 2023!

Liefs, Lian                               

Jaaroverzicht 2021

Graag wil ik jullie meenemen in het jaaroverzicht 2021 van Kraamzorg-Lian……

2021, een jaar waarin Covid-19 als een rode draad doorheen wandelt. Zoals in 2020 al gezegd; “Zorg verlenen gaat altijd door, zo ook de kraamzorg.” Nog steeds moeten de nodige voorzorgsmaatregelen worden toegepast en de regels worden gehandhaafd. Helaas ook wederom een aangepast aantal personen op kraambezoek in de kraamperiode, wat voor de trotse jonge ouders niet zo leuk is.

En toch kan ik, als Kraamzorg-Lian, terugkijken op 2021 als een mooi jaar. Kraamzorg-Lian heeft in 2021 maar liefst 23 baby’s welkom mogen heten! 12 baby girls en 11 baby boys, samen met hun papa’s en mama’s, heb ik de eerste week van hun leven mogen begeleiden en verwennen met mijn professionele en persoonlijke touch.

Dat Kraamzorg-Lian persoonlijke touch hoog in het vaandel heeft staan wordt door de jonge ouders enorm gewaardeerd.
Dit blijkt uit de hoge cijfers die gegeven worden bij het invullen van het evaluatieformulier en de mooie lieve waardevolle reacties in mijn gastenboek.

Ik kijk ondanks alles weer terug op een mooi jaar en hoop dat ik in 2022 weer veel nieuwe baby’s welkom mag heten.

Ook via deze weg, wil ik nogmaals de jonge ouders bedanken voor hun vertrouwen in Kraamzorg-Lian.

Ik wens jullie heel veel geluk met jullie gezin, een mooie jaarwisseling en een goed gezond 2022!

Liefs, Lian                                        

Jaaroverzicht 2020

Graag wil ik jullie meenemen in het jaar 2020 van Kraamzorg-Lian 👶🍼

2020…….Een bewogen jaar voor iedereen. Het begon zo mooi totdat in maart Covid-19 ook in Nederland om zich heen greep! Het leek wel of alles even stil stond. Zorg verlenen gaat altijd door, zo ook de kraamzorg. De nodige voorzorgsmaatregelen moesten worden toegepast. Helaas even geen bezoek in de kraamweek wat het voor de jonge ouders niet makkelijk maakte.

Toch kan ik zeggen dat ik in 2020 een mooi jaar heb gedraaid! Kraamzorg-Lian heeft in 2020 maar liefst 21 baby’s welkom mogen heten. 21 ouderparen met mijn persoonlijke touch mogen bijstaan.

In de eerst periode van het jaar leek het erop dat de meisjes de overhand hadden, maar de jongens lieten zich niet kennen en startte een ware inhaalrace.

2020 bracht 11 meisjes en 10 jongens die onder Kraamzorg-Lian een mooie start van hun leven maakte. Bij 5 baby’s mocht ik zelfs getuigen zijn bij hun geboorte.

Wat voor mij als ZZP kraamverzorgende een hoogtepunt in 2020 is, is de geboorte van mijn eigen zorgplan, iets waar ik wel heel erg trots op ben!

Kraamzorg-Lian heeft de persoonlijke touch hoog in het vaandel staan. Ik sta open voor feedback en vraag jonge ouders daarom een evaluatieformulier in te vullen. De cijfers die Kraamzorg-Lian afgelopen jaar heeft mogen ontvangen liggen tussen de 9 en de 10. Mijn liefde voor het vak, mijn eigen professionele inzet met persoonlijke touch wordt op deze manier door de ouders beloond.

Ik kijk dus ondanks alles terug op een mooi jaar en hoop dat ik in 2021 weer veel nieuwe baby’s welkom mag heten.

Langs deze weg wil ik nogmaals de jonge ouders bedanken voor hun vertrouwen in Kraamzorg-Lian.

Ik wens jullie heel veel geluk met jullie gezin, een mooie jaarwisseling en een goed gezond 2021.

Liefs, Lian 😘💜