Baby-op-hand

Gastenboek Kraamzorg-Lian

Schrijf een nieuw bericht voor mijn Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
18 berichten.
Stephanie Tummers Stephanie Tummers heeft geschreven op 13 februari 2021:
17 sep 2020 Lieve Lian, Je bent een super lieve steun tijdens onze kraamtijd van ons eerste kindje geweest voor zowel ons als papa en mama als voor onze dochter. Naast alle knuffeltjes, zorgzaamheid en betrokkenheid voor ons meisje, gaf je ons als ouders ook een vertrouwd gevoel met jouw warmte, kundigheid, tips, gezelligheid, luisterend oor, zorgzaamheid en zoveel meer! We zijn erg verwend in onze kraamtijd met zoโ€™n gepassioneerde topper als jij! We bevelen jou dan ook zeker aan! Mocht er in de toekomst een tweede kindje op ons pad komen, weten we je te vinden! Nogmaals bedankt voor alles! Heel veel liefs van Rick en Stephanie en een extra dikke knuffel van Yinthe
Shelly Shelly heeft geschreven op 13 februari 2021:
Shelly heeft geschreven op 23 juli 2020 om 11:31: Ik zou haar zeker aan iedereen aanbevelen. Iemand die je graag jezelf laat zijn maar super goede adviezen geeft en helpt waar het nodig is. Iemand die zich de tijd neemt en het niet erg vindt om net een extra stapje te moeten geven. Duidelijk merkbaar dat dit niet gewoon haar baan is, maar dat ze dit doet met passie en liefde. Zonder haar waren wij niet zo ver zoals we er nu voor staan.
Dianne Dianne heeft geschreven op 13 februari 2021:
Dianne heeft geschreven op 23 juli 2020 om 11:30: Lian was een super lieve steun tijdens mijn bevalling en vanaf geboorte, gaf een vertrouwd en huiselijke gevoel, was aanwezig wanneer nodig maar wel op de achtergrond, had een luisterend oor, gaf handige praktische en zorgzame adviezen en tips, was een lieve zorg voor moeder, kind en (vader). Wat een vriendelijkheid en zachtaardigheid, een echte verwennerij! Een aanrader!
Nicole Savelkoul Nicole Savelkoul heeft geschreven op 13 februari 2021:
29 jul 2020 Nicole Savelkoul heeft geschreven op 23 juli 2020 om 11:30: Lieve, betrokken en zeer ervaren kraamzorg!
Marielle de Vries Marielle de Vries heeft geschreven op 13 februari 2021:
29 jul 2020 Marielle de Vries heeft geschreven op 23 juli 2020 om 11:29: Niet met woorden te beschrijven.???? Was hier zo blij mee heeft door haar ervaring en goede zorg onze dochter meteen een goede start gegeven. Door haar kundigheid was ze snel op gewicht bij en mij veel geleerd. Zodat ik met een gerust hard de zorg zelf kon doen. Super vrouw en heel betrokken ???????????????????? Zeker en topper en aanrader.