Baby-Ella-Savelkoul

Gastenboek Kraamzorg-Lian

Schrijf een nieuw bericht voor mijn Gastenboek

 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
45 berichten.
Vera Vera schreef op 12 maart 2022
Lieve Lian, Wat hebben wij een geweldige en gezellige kraamperiode gehad! Goede, deskundige adviezen, tips, een luisterend oor en fijne gesprekken. Iemand die passie en toewijding voor zijn vak heeft, iemand die rust en vertrouwen uitstraalt, oog voor het hele gezin. Bij jou hebben we ondersteuning en begeleiding gevonden. Heel erg bedankt voor alle goede en lieve zorgen!! Bij een volgende zwangerschap zullen we snel contact met je opnemen in de hoop dat je weer plek voor ons hebt.. Liefs, Glenn, Vera en Daan
Iris Hensgens-Hoen Iris Hensgens-Hoen schreef op 15 januari 2022
Lieve Lian, Wat heb jij onze kraamtijd in positief en liefdevol licht gezet!! Na een misgelopen kraamperiode vorige keer bij een andere kraamzorg, hebben we dit keer enorm geboft. Je wist op een hele liefdevolle manier precies waar en wanneer er ondersteuning nodig was in het gezin. Ook ons zoontje Finn was helemaal gek op je en voelde zich betrokken bij de zorg van zijn nieuwe kleine zusje Evi. Je spontaniteit, liefdevolle zorg, betrokkenheid en gezelligheid waren heel fijn! Wat hebben wij mogen genieten van deze mooie kraamtijd, helaas is het alweer voorbij! We zullen je bij iedereen aanbevelen! We gaan je hier heel erg missen, dank je wel voor alles!!!
Deborah Deborah schreef op 14 januari 2022
Lieve Lian, dankjewel voor je geweldige zorg tijdens de kraamweek. Toen ik je vroeg wanneer je wist dat je kraamverzorgster wilde worden, vertelde je dat je dat al vanaf je 8ste wist. Nou, die passie voor je vak is duidelijk te merken! Je bent geweldig voor ons geweest op alle vlakken: de zorg voor baby en mij, het gezin, het huishouden en daarnaast ben je ook nog eens heel fijn gezelschap! Het was een heel grote zegen om jou hier te mogen hebben, ik ben dankbaar voor zo'n fijne kraamweek! Veel liefs van ons allemaal.
Stefanie en Danny Stefanie en Danny schreef op 5 november 2021
Lieve lieve Lian, Wat een mooi mens ben jij. Dankjewel voor de mooie geweldige kraamweek, mooie liefdevolle zorg, vakkundigheid, deskundige adviezen, begeleiding, jou begrip en steun, jou gezelschap, voor de fijne goede gesprekken, voor het lachen, Dankjewel ook voor het begrip van mijn verdriet en tranen, Lieve lieve Lian, kortom Dankjewel voor alles… Ik zal je bij iedereen aanbevelen… Je bent een mooi mensenmens. Met echt liefde voor jou vak. Heel veel lieve groetjes van ons Danny, Stefanie, Julian, Noรฉmie, Joaz
Nicole Nicole schreef op 5 augustus 2021
Helaas, de kraamweek zit er op. Wat was het fijn om Lian bij de bevalling te hebben en gedurende de kraamperiode. Lian voelde heel goed aan waar we behoefte aan hadden in het gezin. Lian bedankt voor je deskundigheid, begeleiding, gezelschap en zorg onze pasgeboren Marie en de rest van het gezin!